Vad Lunas service kostar

Genom att anställa Luna som din college rekryterings agentur kommer det kosta 10 000 SEK. Det är en kostnad vi tar betalt för så fort du har anlitat Luna som agentur och vi påbörjar arbetet.

Det är en betalning som inte är återbetalningsbar. Däremot om du väljer att avbryta betalningarna under processen kommer vi inte kräva den resterande kostnaden.

För att göra det enklare och smidigare för dig kan du välja att göra delbetalningar.

Här är några exempel på delbetalningar.

2 Månader:

5 000 SEK x 2 + 500 SEK Avbetalningsavgift

3 Månader:

3 333 SEK x 3 + 1 000 SEK Avbetalningsavgift

4 Månader:

2 500 SEK x 4 + 1 500 SEK Avbetalningsavgift

Om du skulle behöva mer tid än såhär så ingen fara! Kontakta oss så kommer vi enkelt komma till en överenskommelse.

Vill du veta mer om vår service om college esports rekrytering?

Klicka på LÄS MER till höger!

luna agency's rekryterings service

Varför ska jag anlita luna som min agentur?

Det är en mycket bra fråga och vi vill besvara den så bra som möjligt. Varje dag får collegetränare hundratals meddelande från spelare över hela världen. Det betyder att de inte kommer ha tiden att sitta och kolla igenom alla som söker deras program, detta kan göra det svårt för dig som privatperson att bli upptäckt. Det första steget en college rekryterings agentur gör är att utvärdera dig och var vi tror du kan hamna, vi kontaktar sedan specifika skolor tränare vi tror skulle tycka att du är relevant för deras program. Tränare vet att college agenturer redan gjort denna utvärderingen och därför svarar de när vi kontaktar de före många andra. Det betyder att när du anlitar en college agentur maximerar du dina möjligheter.  

College rekryteringsprocessen är även väldigt förvirrande, med allt från pappersarbete, tester, och annat man behöver göra för att bli en esport atlet på amerikanskt college. Därför har vi på Luna gjort specifika mallar som våra olika atleter behöver göra för att kunna komma till den skola de drömmer om.

Vi kommer också göra alla förhandlingar om dina stipendier vilket kan bli väldigt rörigt om du inte vet vad du gör, vi kommer se till att du inte blir lurad och vi gör även en kontroll på skolans erbjudande för att se om du får det stipendium du förtjänar. Om du gör detta helt själv kan tränare passa på att ge dig minsta möjliga stipendium. Så att anlita en college agentur får du det stipendium du förtjänar.

Vi kommer även vara ditt stöd under hela processen, det kan vara väldigt tryggt att veta att man kan prata med någon som har gått igenom samma process som det du nu går igenom, det är därför vårt stöd kan vara väldigt viktigt. Vad händer om du får hemlängtan efter någon vecka? Ge oss bara ett meddelande! Vi har alla varit där och vi är här för dig!

boka ditt möte med oss

Boka in ett GRATIS digitalt möte så kommer vi kontakta dig så snart som möjligt!

TELEFON

+46 703791419

EMAIL

info@officialluna.com

Copyright 2023 Luna Agency

SOCIALT

Vad Lunas service kostar

Genom att anställa Luna som din college rekryterings agentur kommer det att kosta 10 000 SEK. Detta är en kostnad som vi tar betalt för så fort du har anlitat Luna som din agentur och vi påbörjar arbetet.

Detta är en betalning som inte är återbetalningsbar. Däremot om du väljer att avbryta betalningarna under processen kommer vi inte att kräva den resterande kostnaden.

För att göra det enklare och smidigare för dig kan du välja att göra delbetalningar.

Här är några exempel på delbetalningar.

2 Månader:

5 000 SEK x 2 + 500 SEK
Avbetalningsavgift

3 Månader:

3 333 SEK x 3 + 1 000 SEK Avbetalningsavgift

4 Månader:

2 500 SEK x 4 + 1 500 SEK Avbetalningsavgift

Om du skulle behöva mer tid än såhär så ingen fara! Kontakta oss så kommer vi enkelt kunna komma till en överenskommelse.

Vill du veta mer om vår service om college esports rekrytering?

Klicka på LÄS MER nedanför!

lunas esports college rekryterings service

Varför ska jag anlita luna som min agentur?

Detta är en mycket bra fråga och vi vill besvara den så bra som möjligt. Varje dag får collegetränare hundratals meddelande från spelare över hela världen. Det betyder att de inte kommer ha tiden att sitta och kolla igenom alla som söker till deras program, och detta kan göra det svårt för dig som privatperson att bli upptäckt. Det första steget en college rekryterings agentur gör är att utvärdera dig och var vi tror du kan hamna, vi kontaktar sedan specifika skolor tränare som vi tror skulle tycka att du är relevant för deras program. Tränare vet att college agenturer redan har gjort denna utvärderingen och därför svarar de när vi kontaktar dom före många andra. Det betyder att när du anlitar en college agentur så maximerar du dina möjligheter.  

Vi kommer också att göra alla förhandlingar om dina stipendier som kan bli väldigt rörigt om du inte vet vad du gör, så vi kommer se till att du inte blir lurad och vi gör även en kontroll på skolans erbjudande för att se om du får det stipendium som du förtjänar. Om du gör detta helt själv kan tränare passa på att ge dig minsta möjliga stipendium. Så att anlita en college agentur får du det stipendium som du förtjänar.

Vi kommer även att vara ditt stöd under hela processen, detta kan vara väldigt tryggt att veta att man kan prata med någon som har gått igenom samma process som det du nu går igenom, och det är därför vårt stöd kan vara väldigt viktigt. Vad händer om du får hemlängtan efter någon vecka? Ge oss bara ett meddelande! Vi har alla varit där och vi är här för dig!

boka ditt möte med OSS

Boka in ett GRATIS digitalt möte så vi kommer kontakta dig så snart som möjligt!

TELEFON

+46 703791419

EMAIL

info@officialluna.com

Copyright 2023 Luna Agency