om luna

Luna erbjuder gamers (esports spelare) en chans att få stipendium på ett Amerikanskt college och vi kommer guida dig genom varje steg och detalj som krävs för att vara en varsity esports spelare på college i USA.

Luna är den ända agenturen i Skandinavien som hjälper esports spelare till college i Amerika.

Luna är ett team på 2 person som inte vill något annat än din framgång och se dig lyckas nå din dröm.
Vi kan varje detalj om den akademiska, ekonomiska och esports delen inom college

lär känna oss!

Joel Ferm

Ägare och Rekryteringsassisten för Luna Agency

Mitt namn är Joel Ferm och jag är en av grundarna till Luna Agency. Jag kommer från Helsingborg och har studerat Computer Science och Business på Santa Monica College i Los Angeles, USA...

Tryck på mitt namn för att
läsa vidare...

Axel Green

Ägare VD & Rekryteringsspecialist för Luna Agency

Mitt namn är Axel Green, och jag är en av de två grundarna till Luna Agency. Jag kommer från Helsingborg i Skåne och har spelat fotboll och fått en datorvetenskaps utbildning på Santa Monica College i Los Angeles, USA...

Tryck på mitt namn för att
läsa vidare...

varför skapades luna?

Enkelt, Luna skapades för att hjälpa esports spelare ha samma möjligheter som alla andra college idrottare att ha chansen att åka utomlands och kombinera spelande med en bra utbildning på college i Amerika. Esports scenen på college växer otroligt snabbt och att spela sitt favorit spel och samtidigt representera din skola är en fantastisk känsla och upplevelse. Eftersom möjligheten för esports spelare att kombinera sitt spelande med en bra utbildning är otroligt sällsynt i runtom i Europa skapades Luna, då vi har kunskapen och resurserna för att hjälpa esports spelare göra denna fantastiska resa. Att hjälpa alla esports spelare spela sitt favoritspel och kombinera det med en bra utbildning är så sällsynt ville Luna ändra på detta och vara ansiktet utåt för denna processen.

Allt började med en medlem i Luna, Axel, som har spelat fotboll sen han var 6 år gammal och därför ville kombinera sin fotboll med studier på college. Axel spelade för Landskrona BoIS i P19 Allsvenskan och detta kan vara tufft att kombinera med en bra utbildning, därför va college det naturliga valet för Axel. Axel tog hjälp av en college agentur för att göra detta till en verklighet, även om han är tacksam över deras hjälp, fick han aldrig en riktig känsla av att han fick igenom sina önskemål och därför avbröts collegeprocessen. Senare ville Axel och Joel från Luna båda göra collegeresan och Axel ville ge det ett nytt försök. De gick ihop och tog hjälp av en annan college agentur och via den agenturen tog de sig till Santa Monica College där Axel kombinerade sina studier med fotboll. De blev däremot mycket missnöjda över hjälpen de fick från agenturen då de upplevde att agenturen inte hade kunskapen eller färdigheterna för att hjälpa till på bästa sätt.

Det var här idén började, “Vi kan göra detta bättre. Varför inte skapa vår egen college agentur?”, det är precis vad vi gjorde. Vi ville skapa en rekryterings agentur som ska vara utbildade inom alla ämnen och även ha otroliga kunskaper och varje detalj om college rekryterings processen. En agentur där studenterna känner att de tillhör en familj och deras önskemål blir hörda. En agentur där dina drömmar, mål, och önskemål är av största vikt och detta är Lunas mål. Lunas mål är att när processen är gjord och du är i USA, är du placerad på en skola där du känner att dina drömmar, mål, och önskningar har blivit hörda. 

Varför Esport? Varför vi valde att skapa Luna Agency och ha vårt fokus på Esport är pågrund av att vi alla tre älskar att spela spel, esport scenen är så otroligt stor, speciellt på College. Så att det inte finns någon väg för alla som älskar att spela spel, kändes väldigt underligt enligt oss på Luna, därför tar vi saken i våra egna händer och vill hjälpa alla som älskar att spela spel att fortsätta kunna göra detta som är så otroligt roligt. Under tiden man har sitt livs roligaste äventyr tillsammans med en helt otroligt utbildning som kommer kunna hjälpa dig för resten av livet.  

Eftersom det bara finns så mycket du kan utbilda dig inom rekryteringsprocessen vill vi ändå vara den mest utbildade agenturen och ha den bredaste kunskapen inom allt som har att göra med college och allt annat. Vi vill att du ska känna dig hemma när du tar hjälp av Luna och att du känner att det finns en bra personlig kontakt mellan dig och oss. Vad vi menar med det är att vi vill att du ska känna att du kan kontakta oss när du är på college om du har några frågor eller tankar om vad som helst så du inte går och oroar dig för något när du är i USA. Vi vill att du ska känna att du är en del av familjen och att din röst blir hörd.

Varför ska jag anlita luna som agentur?

Detta är en mycket bra fråga och vi vill besvara den så bra som möjligt. Varje dag får collegetränare hundratals meddelande från spelare över hela världen. Det betyder att de inte kommer ha tiden att sitta och kolla igenom alla som söker till deras program, detta kan göra det svårt för dig som privatperson att bli upptäckt. Det första steget en college rekryterings agentur gör är att utvärdera dig och var vi tror du kan hamna, vi kontaktar sedan specifika skolor tränare vi tror skulle tycka att du är relevant för deras program. Tränare vet att college agenturer redan har gjort denna utvärderingen och därför svarar de när vi kontaktar de före många andra. Det betyder att när du anlitar en college agentur maximerar du dina möjligheter.  

Vi kommer också göra alla förhandlingar om dina stipendier som kan bli väldigt rörigt om du inte vet vad du gör, vi kommer se till att du inte blir lurad och vi gör även en kontroll på skolans erbjudande för att se om du får det stipendium du förtjänar. Om du gör detta helt själv kan tränare passa på att ge dig minsta möjliga stipendium. Genom att anlita en college agentur får du det stipendium du förtjänar.

Vi kommer även vara ditt stöd under hela processen, det kan vara väldigt tryggt att veta att man kan prata med någon som har gått igenom samma process som det du nu går igenom, det är därför vårt stöd kan vara väldigt viktigt. Vad händer om du får hemlängtan efter någon vecka? Ge oss bara ett meddelande! Vi har alla varit där och vi är här för dig!

boka ditt möte med oss

Boka in ett GRATIS digitalt möte så kommer vi kontakta dig så snart som möjligt! !

TELEFON

+46 703791419

EMAIL

info@officialluna.com

Copyright 2023 Luna Agency

SOCIALT

om luna

Luna erbjuder gamers (esports spelare) en chans att få ett stipendium på ett Amerikanskt college och vi kommer guida dig genom varje steg och detalj som krävs för att kunna vara en varsity esports spelare på college i USA.

Luna är den ända agenturen inom Skandinavien som hjälper esports spelare till college i Amerika.

Luna är ett team på 2 person som inte vill något annat än din framgång och se dig lyckas nå din dröm. Vi kan varje detalj om den akademiska, ekonomiska och esports delen inom college.

lär känna oss!

3

Axel Green

Ägare, VD och Rekryteringsspecialist för Luna Agency

Mitt namn är Axel Green, och jag är en av de två grundarna till Luna Agency. Jag kommer från Helsingborg i Skåne och har spelat fotboll och fått en datorvetenskaps utbildning på Santa Monica College i Los Angeles, USA...

Tryck på mitt namn för att
läsa vidare...

1

Joel ferm

Ägare och Rekryteringsassistent för Luna Agency

Mitt namn är Joel Ferm och jag är en av grundarna till Luna Agency. Jag kommer från Helsingborg och har studerat Computer Science och Business på Santa Monica College i Los Angeles, USA...

Tryck på mitt namn för att
läsa vidare...

varför skapades luna?

Enkelt, Luna skapades för att hjälpa esports spelare ha samma möjligheter som alla andra college idrottare att ha chansen att kunna åka utomlands och kombinera sitt spelande med en bra utbildning på ett college i Amerika. Esports scenen på college växer otroligt snabbt och att kunna spela sitt favorit spel och samtidigt representera din skola är en fantastisk känsla och upplevelse. Eftersom möjligheten för esports spelare att kunna kombinera sitt spelande med en bra utbildning är otroligt sällsynt i runtom i Europa så skapades Luna, då vi har kunskapen och resurserna för att kunna hjälpa esports spelare att göra denna fantastiska resa. För att hjälpa alla esports spelare att spela sitt favoritspel och kombinera det med en bra utbildning är så sällsynt ville Luna ändra på detta och vara ansiktet utåt för denna processen.

Allt började med en medlem i Luna, Axel, som har spelat fotboll sen han va 6 år gammal och därför ville han kombinera sin fotboll med studier på college. Axel spelade för Landskrona BoIS i P19 Allsvenskan och detta kan vara tufft att kombinera med en bra utbildning, så därför va college det naturliga valet för Axel. Så Axel tog hjälp av en college agentur för att kunna göra detta till en verklighet, även om han är tacksam över deras hjälp, så fick han aldrig en riktig känsla att han fick igenom sina önskemål och därför avbröts collegeprocessen. Senare ville Axel och Joel från Luna båda göra collegeresan och Axel ville ge det ett nytt försök. Så de gick ihop och tog hjälp av en annan college agentur och via den agenturen tog de sig till Santa Monica College där Axel kombinerade sina studier med fotboll. De blev däremot mycket missnöjda över hjälpen de fick från agenturen då de upplevde att agenturen inte hade kunskapen eller färdigheterna för att kunna hjälpa dom på bästa sättet.

Så det var här idén började, “Vi kan göra detta bättre. Varför inte skapa vår egen college agentur?”, och det är precis vad vi gjorde. Vi ville skapa en rekryterings agentur som ska vara utbildade inom alla ämnen och även ha otroliga kunskaper och varje detalj om college rekryterings processen. En agentur där studenterna känner att de tillhör en familj och att deras önskemål blir hörda. En agentur där dina drömmar, mål, och önskemål är av största vikt och detta är Lunas mål. Lunas mål är att när processen är gjord och du är i USA, så är du placerad på en skola där du känner att dina drömmar, mål, och önskningar har blivit hörda.  

Varför Esport? Varför vi valde att skapa Luna Agency och ha vårt fokus på Esport är pågrund av att vi alla tre älskar att spela spel, och esport scenen är så otroligt stor, speciellt på College. Så att det inte finns någon väg för alla som älskar att spela spel, kändes väldigt underligt enligt oss på Luna, därför tar vi saken i våra egna händer och vill hjälpa alla som älskar att spela spel att fortsätta kunna göra detta som är så otroligt roligt, samtidigt som man har sitt livs roligaste äventyr tillsammans med en helt otroligt utbildning som kommer kunna hjälpa dig för resten av livet.  

Eftersom det bara finns så mycket du kan utbilda dig inom rekryteringsprocessen så vill vi ändå vara den mest utbildade agenturen och ha den bredaste kunskapen inom allt som har att göra med college och allt annat. Vi vill att du ska känna dig som hemma är du tar hjälp av Luna och att du känner att det finns en bra personlig kontakt mellan dig och oss. Vad vi menar med det är att vi vill att du ska känna att du kan kontakta oss när du är på college om du har några frågor eller tankar om vad som helst så du inte går och oroar dig för något när du är i USA. Vi vill att du ska känna att du är en del av familjen och att din röst blir hörd.

Varför ska jag anlita luna som min agentur?

Detta är en mycket bra fråga och vi vill besvara den så bra som möjligt. Varje dag får collegetränare hundratals meddelande från spelare över hela världen. Det betyder att de inte kommer ha tiden att sitta och kolla igenom alla som söker till deras program, och detta kan göra det svårt för dig som privatperson att bli upptäckt. Det första steget en college rekryterings agentur gör är att utvärdera dig och var vi tror du kan hamna, vi kontaktar sedan specifika skolor tränare som vi tror skulle tycka att du är relevant för deras program. Tränare vet att college agenturer redan har gjort denna utvärderingen och därför svarar de när vi kontaktar dom före många andra. Det betyder att när du anlitar en college agentur så maximerar du dina möjligheter.  

Vi kommer också att göra alla förhandlingar om dina stipendier som kan bli väldigt rörigt om du inte vet vad du gör, så vi kommer se till att du inte blir lurad och vi gör även en kontroll på skolans erbjudande för att se om du får det stipendium som du förtjänar. Om du gör detta helt själv kan tränare passa på att ge dig minsta möjliga stipendium. Så att anlita en college agentur får du det stipendium som du förtjänar.

Vi kommer även att vara ditt stöd under hela processen, detta kan vara väldigt tryggt att veta att man kan prata med någon som har gått igenom samma process som det du nu går igenom, och det är därför vårt stöd kan vara väldigt viktigt. Vad händer om du får hemlängtan efter någon vecka? Ge oss bara ett meddelande! Vi har alla varit där och vi är här för dig!

boka ditt möte med OSS

Boka in ett GRATIS digitalt möte så vi kommer kontakta dig så snart som möjligt!

TELEFON

+46 703791419

EMAIL

info@officialluna.com

Copyright 2023 Luna Agency